know-96
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ΑΕΚ 2009-2010

Go down

ΑΕΚ 2009-2010 Empty ΑΕΚ 2009-2010

Post  XLR8 Tue Nov 17, 2009 7:11 pm

ΑΕΚ 2009-2010 CoverL

Στο νέο τεύχος του ΑΕΚ Empire, που κυκλοφορεί από σήμερα, Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του Κρίστιαν Νέμεθ. Ο νεαρός Ούγγρος τονίζει ότι όλοι στην ομάδα θα πολεμήσουν για να ανατρέψουν τη δύσκολη βαθμολογικά κατάσταση για την ΑΕΚ. Ακόμα, μιλά για τη συνεργασία του με τον Μπλάνκο, τι του είπε ο Μπάγεβιτς όταν ήρθε στην ομάδα, το ενδεχόμενο να παραμείνει περισσότερο στην Ελλάδα και για το ποιά είναι η δική του επιθυμία, αλλά και για τις πλούσιες εμπειρίες που αποκόμισε κατά την παραμονή του στη Λίβερπουλ.

Ο Κρίστιαν Νέμεθ δηλώσε μεταξύ άλλων…

Για την προσπάθεια που καταβάλλει η ΑΕΚ να τον κρατήσει περισσότερο στην ομάδα…
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ήμουν ενήμερος για κάτι τέτοιο, αλλά με χαροποιεί και με τιμά. Έχω συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ για επιπλέον τρία χρόνια και δεν είναι απόλυτα στο χέρι μου να παίρνω εγώ τις αποφάσεις. Αν, όμως, μου προτείνουν να μείνω στην ΑΕΚ για επιπλέον ένα χρόνο, θα το δεχτώ με χαρά».

Για το αν προτιμά να παίζει στην Ελλάδα, έχοντας περισσότερες συμμετοχές ή στην Αγγλία κι ας έχει πιο λίγες…
Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου, σημασίαγια μένα έχει να παίζω. Ασφαλώς και επιθυμώ να το κάνω σε όσο το δυνατό υψηλότερο επίπεδο μπορώ. Σίγουρα θα ήθελα να συμβεί αυτό στη Λίβερπουλ, αλλά σε αυτό το επάγγελμα ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Σήμερα είσαι εδώ, αύριο είσαι εκεί. Σημασία έχει να αγωνίζεσαι.

Για το τι του είπαν οι συμπαίκτες του για όλα όσα συνέβησαν το διάστημα που έλειπε με την Εθνική Νέων της Ουγγαρίας…
«Μου είπαν ότι ήμασταν πολύ άτυχοι σε κάποια ματς, ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες που μας κόστισαν, γενικά ότι ήταν μια περίοδος πολύ περίεργη για όλους. Υπήρξαν βέβαια και κάποια διαιτητικά λάθη, τα οποία δημιούργησαν πολλές απορίες».

Για τον αν μπορεί η ΑΕΚ να ανατρέψει την κατάσταση στο πρωτάθλημα…
«Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε, αλλά και δεν δικαιούμαστε να τα παρατήσουμε. Δουλειά μας είναι να προσπαθούμε, ακόμα και όταν όλα φαίνονται ότι είναι σε βάρος μας. Υπάρχει χρόνος, υπάρχουν πολλοί αγώνες μπροστά μας. Θα πολεμήσουμε, δεν θα το αφήσουμε έτσι».

Για τη συνεργασία του με τον Μπλάνκο…
«Στα λίγα ματς που έχουμε παίξει μαζί έχουμε δείξει ότι καταλαβαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Αλλάζουμε σωστά την μπάλα, του δίνω ασίστ, μου δίνει ασίστ. Σίγουρα μέσα από τα παιχνίδια βελτιώνεται και η χημεία. Η συνέχεια θα είναι καλύτερη, ο χρόνος δουλεύει για εμάς και τα γκολ θα είναι περισσότερα στη συνέχεια.

Ακόμα στο νέο ΑΕΚ Empire μπορείτε να βρείτε…

FACES: Ποδόσφαιρο

MAN TO MAN: O Νίκολας Άρτσε και ο Σεμπάστιαν Σάχα σε ρόλο ρεπόρτερ.

PUZZLE: Εμείς ρωτάμε και ο Σεϊντού Γιαχάγια απαντά.

All in one
Γιώτα Γκιουζέλη: «Μονόδρομος η άνοδος».

AΕΚ GIRL
ΕΥΑ ΛΑΣΚΑΡΗ: Χωρίς ταμπού…

ΘΕΜΑΤΑ

ANALYZE THAT: Τα ΑΕΚτζήδικα κανόνια με το εθνόσημο.

ΤΟ ΘΕΜΑ: Μεταγραφές χωρίς σύνορα.

FLASHBACK: Όταν πρωτο-κιτρίνισε το ΟΑΚΑ.

TOP TEN: Μεγάλες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών στην ΑΕΚ.

SWEET & BAD MEMORIES: Γιατί οι θύμησες έχουν πάντοτε δύο όψεις.

ΤΑ ΕΘΝΟΣΗΜΑ: Τι έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ με τις εθνικές τους.

PASSION: Τρέλα και γκολ.

UNDER 21: Ενισχύοντας τους νέους.

LIFE STORY: Παύλος Παπαϊωάννου.

HALL OF FAME: The wall.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΡΕΤΡΟ: Η πρόκριση στο Βελιγράδι.

ALL IN ONE: Νέα από το μπάσκετ, το βόλεϊ, το χάντμπολ και όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ: Φερνάντο Νάβας.

Συλλεκτικό δώρο: Το ΑΕΚ Empire σας προσφέρει (προαιρετικά) σκούφο και γάντια της αγαπημένης μας ομάδας.

Η προπόνηση της Τρίτης

Ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και εν συνεχεία διπλό στο μισό γήπεδο, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης της ομάδας.
Οι Ενσαλίβα και Νέμεθ προπονήθηκαν στο γυμναστήριο και ακολούθως έκαναν θεραπεία, ενώ οι Αλεξόπουλος και Κουτρομάνος συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης.
Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 15.00 και είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.
XLR8
XLR8
Admin

http://www.tgwarez.forumotiongreek.com

Back to top Go down

ΑΕΚ 2009-2010 Empty Re: ΑΕΚ 2009-2010

Post  XLR8 Tue Nov 17, 2009 7:22 pm

Τέλος καλό, όλα καλά
17/11/2009 5:30:51 μμ

Καταλυτική ήταν η παρέμβαση του Νίκου Νοτιά στις "μαραθώνιες" διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους του Χαράλαμπου Κοζώνη την Τρίτη (17/11) στο γραφείο του δικηγόρου, Νίκου Μαυρομάτη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αποσύρθηκαν οι όροι, σχετικά με τα χρέη της "Empire", που απειλούσαν την συμφωνία και αφού παραμερίστηκε το πρόβλημα αυτό, οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία. Αυτό που απομένει είναι να καθαρογραφεί και να υπογραφεί το προσύμφωνο, κάτι που θα γίνει στις επόμενες μέρες.

* "Αγκάθι" η "Empire"
* Στα σκαριά το deal
* Εδωσαν τα χέρια με Μπλάνκο
* ΑΕΚ index

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Νίκος Θανόπουλος ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Κοζώνη για το χρέος 4 εκ. ευρώ, που θα μπορούσε να οδηγήσει το "deal" σε ναυάγιο. Το χρέος αφορά την εταιρεία "Empire ΑΕ" που έχει αναλάβει την εμπορική εκμετάλλευση του ονόματος της ΑΕΚ. Προσθέτοντας σε αυτά και τα 3,8 εκ. ευρώ που οφείλονται στην εφορία, τότε η πλευρά Κοζώνη θα έπρεπε να αναλάβει ένα επιπλέον χρέος περίπου 8 εκ. ευρώ.

Χρέη που δεν είχαν πέσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αρχικά και παραλίγο να τινάξουν στον αέρα την συμφωνία. Μετά την τηλεφωνική παρέμβαση όμως του μεγαλομετόχου της Ενωσης, Νίκου Νοτιά από τις ΗΠΑ, οι επίμαχοι όροι -ότι δηλαδή θα αναλάμβανε ο Κοζώνης τα χρέη της Empire- αποσύρθηκαν, ενώ και ο Κοζώνης αποδέχτηκε τα 3,8 εκ. ευρώ προς την εφορία.

Μετά λοιπόν, από συζητήσεις τεσσάρων ωρών και αμοιβαίες υποχωρήσεις από τις δύο πλευρές, φαίνεται πως η χρυσή τομή βρέθηκε και επήλθε προφορική συμφωνία. Μέσα στις επόμενες δύο μέρες αναμένεται να καθαρογραφούν οι όροι της συμφωνίας και να υπογραφεί το προσύμφωνο, που θα αλλάξει σελίδα στα διοικητικά της ΑΕΚ.
XLR8
XLR8
Admin

http://www.tgwarez.forumotiongreek.com

Back to top Go down

Back to top